Mokador

Logo Mokador

Al meer dan 50 jaar staat Mokador van Faenza synoniem voor koffie van hoge kwaliteit.

Koffie met meer cultuur dan alle andere omdat het een schat aan geschiedenis en magie bezit.

Na talloze reizen op zoek naar de beste plantages voor selectie, bereikte Domenico Castellari zijn doel en dronk hij in 1967 het eerste kopje Mokador-koffie.
Na zijn voortijdige dood liet hij het familiebedrijf over aan zijn zonen, die het onderzoek en prestige van Mokador leidden naar de verovering van Italië en de wereld, volgens het kwaliteitsbeleid dat hun vader was begonnen, een verlichte ondernemer met een zeer duidelijke visie. Tegenwoordig is Mokador een belangrijk aandachtspunt in de koffiewereld voor cafés en single-serve pods en capsules. De omzet groeit gestaag en de productieruimte staat op een totale oppervlakte van ongeveer 5.000 vierkante meter.

In de loop der jaren is Mokador erin geslaagd een concreet en dynamisch voorbeeld van Made in Italy te worden, zowel in binnen- als buitenland.

add_action( 'woocommerce_after_shop_loop', 'inno_product_cat_display_details_meta' ); /** * Display details meta on Product Category archives. * * Snippet via INNONET WooCommerce Academy * */ function inno_product_cat_display_details_meta() { if ( ! is_tax( 'product_cat' ) ) { return; } $t_id = get_queried_object()->term_id; $details = get_term_meta( $t_id, 'details', true ); if ( '' !== $details ) { ?>
term_id, 'details', true ); if ( ! $product_cat_details ) { $product_cat_details = ''; } $settings = array( 'textarea_name' => 'inno-product-cat-details' ); ?>

Lees verder