Marcafè is een bedrijf in Abruzzo, opgericht in 1942 in de provincie Teramo en vandaag de dag nog steeds beheerd door de stichtende familie in de personen van Silvestro Marcozzi, enige beheerder en Emilio Marcozzi, Export & Brand Manager.

Respect voor traditie en de wens om te verbeteren hebben het bedrijf altijd onderscheiden en hebben ervoor gezorgd dat het complete team is overgestapt op innovatie en geschiedenis, waarbij de missie is gericht op twee kernwaarden: passie en kwaliteit.

Marcafè-koffie is het resultaat van onderzoek, nauwgezette selectie, passie en ervaring die al deze waarden naar voren brengen bij elke smaak in het kopje.

Na een eerste ondernemerspad gewijd aan de distributie van koffie in de GDO-kanalen van Midden-Italië, breidt Marcafè zijn actieradius uit met als doel zichzelf te vestigen als de meest gebruikte koffiemelanges in de beste cafés en banketbakkers in Abruzzo totdat het buitenlandse markten bereikt .

Het internationaliseringsproces is het resultaat van strategische keuzes gericht op de groei en ontwikkeling van Brand. De constante aanwezigheid van het bedrijf in internationale tentoonstellingen en promotionele evenementen in de sector heeft ertoe geleid dat Marcafè een bekend en gewaardeerd merk is geworden op lokaal, nationaal en buitenlands grondgebied.