World of Coffee Nicaragua

 23,75

 

Boonsterkte         

 • Single Origin
 • Nicaragua – san Juan del Rio Coco
 • Biologisch
 • Medium/dark roast
 • Kruidig, laurier, donker chocolade (80% cacao), begin is fris, lange afdronk

Op voorraad (kan nabesteld worden)

 • Bestellingen voor 22:00, volgende dag verzonden
 • Gratis retour binnen 14 dagen
 • Gratis verzenden vanaf € 70

   

4.6 uit 21 reviews

World of Coffee Nicaragua

Deze biologische koffie wordt geproduceerd door de Unión de Cooperativas Agropecuarias San Juan del Rio Coco (UCA SJRC), voor wie kwaliteit van het grootste belang is. UCA SJRC, verspreid over vijf gemeenschappen in de regio San Juan del Rio Coco in Noord-Nicaragua, helpt boeren winstgevende en milieuvriendelijke koffie te produceren.

Nicaragua is misschien niet de meest bekende producent van Midden-Amerikaanse koffie, maar het heeft een groot potentieel. Het land staat bekend als het land van ‘ los lagos y los volcanes ‘ (meren en vulkanen) en heeft veel ‘pockets’ voor de koffieteelt waar maar weinigen van hebben gehoord of die ze hebben meegemaakt. Veel telers in het land experimenteren met nieuwe variëteiten en verwerkingsmethoden, waardoor het een bijzondere herkomst is om in de gaten te houden.

Coöperaties en boerenverenigingen in Nicaragua omvatten een groot percentage van de koffieproducenten in het land en nemen hun lot in eigen hand. Door grote nadruk te leggen op kwaliteit en door zich te richten op de internationale specialty coffee-industrie, helpen coöperaties en boerenverenigingen hun leden om invloed te verwerven en te importeren die, hopelijk, genoeg winst zal opleveren om boeren in staat te stellen te blijven verbeteren en te investeren in hun boerderijen en hun gezinnen.

Grote en middelgrote (10+ hectare) boerderijen nemen ook een belangrijke plaats in in het koffielandschap van Nicaragua. Veel van deze boerderijen hebben ook prioriteit gegeven aan sociale en milieukwesties en werken aan kwaliteitsverbeteringen, zowel op het niveau van de teelt als na de oogst.

Gewicht 0,750 kg
AANBEVOLEN VOOR

Espressomachine, Volautomaat

SAMENSTELLING

Single Origin – Nicaragua – San Juan del Rio Coco

BRANDING

Medium/donker gebrand

STERKTE

Medium

Verzenden & retourneren

Levertijd

Voor 22:00 uur op een werkdag besteld? Dan wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden. De bezorging wordt, in principe, gedaan door DHL. Wij raden u aan om uw mailbox goed in de gaten te houden zo wordt u het beste op de hoogte gehouden van de huidige situatie van uw bestelling.

Let op: De gemiddelde levertijd bedraagt één werkdag

Maandag t/m zondag voor 22:00 uur:           De volgende werkdag verzonden

Verzendkosten

De verzendkosten zijn als volgt opgebouwd;

Bestellingen tot € 70 € 7
Bestellingen vanaf € 70 Gratis

 

Track & Trace

Via uw DHL Track & Trace kunt op de hoogte blijven van uw levering. Deze code ontvangt u per mail.

Niet thuis?

DHL doet 2 afleverpogingen, mits de ontvanger na mislukte 1e afleverpoging voor 23.59 uur een 2e afleverpoging inplant voor andere dag of een ander dagdeel. Doet je dat niet, dan is het pakket na de 1e afleverpoging de volgende dag af te halen bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint

Belangrijke informatie over afhalen bij DHL-punt

 • Neem ter controle een geldig legitimatiebewijs mee (geen kopie)
 • Haal uw bestelling op binnen één week, daarna worden uw bestelling teruggestuurd naar ons magazijn

Retourneren

Voldoet uw koffie niet aan uw verwachting?

Uiteraard nemen wij uw bestelling ook retour als er onverhoopt een fout in het product zit. Wij verzoeken u een gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan onze klantenservice kenbaar te maken. Samen met u wordt een afspraak gemaakt om het product bij u thuis op te halen. De kosten hiervoor zijn uiteraard voor onze rekening. Met betrekking tot uw bestelling kunt u kiezen: of u ontvangt een vervangend product of wij storten het aankoopbedrag terug op uw rekening.

Bestelling beschadigd

Is uw bestelling op moment van bezorging zichtbaar beschadigd? Dan heeft u het recht het pakket te weigeren. De bezorger zorgt er in dat geval voor dat de bestelling wordt teruggestuurd naar ons magazijn. Uiteraard ontvangt u uw bestelde producten alsnog zo snel mogelijk. Heeft u het pakket al aangenomen? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “World of Coffee Nicaragua” te beoordelen

Onze belofte

Ons assortiment bestaat alleen uit hoge kwaliteit koffiebonen! Daarom geloven wij ook in een 100% tevredenheidsgarantie

We zullen met passie en aandacht jouw pakket versturen

We versturen de koffiebonen op een manier zoals wij ze zelf ook het liefst zouden ontvangen.

Gratis verzenden vanaf € 70

Gratis retour binnen 14 dagen

Bestel voor 22:00, de volgende dag verzonden